میم کوینها با رشد ۱۰۳ درصدی، عملکرد برتری از بازار ارزهای دیجیتال نشان دادند
میم کوینها در ۳۰ روز گذشته با ثبت بازدهی متوسط ۱۰۳ درصدی، عملکرد بسیار بالاتری نسبت به بازار ارزهای دیجیتال داشتهاند که متوسط بازده آن ۱۶.۱ درصد بوده است. طبق دادههای جمعآوریشده از پلتفرم Artemis، دوج کوین (DOGE) و پپه (PEPE) با رشدهای چشمگیر ۱۹۶.۱ درصدی و ۱۱۵ درصدی بیشترین افزایش را در میان ۱۹ میم کوین موجود داشتهاند.
رشد قابل توجه میم کوینها
در این دوره، علاوه بر دوج کوین و پپه، بونک (BONK) و برت (BRETT) نیز افزایش قابل توجهی به ترتیب ۷۰.۲ درصد و ۶۳.۵ درصد را تجربه کردهاند. در مقابل، برخی از میم کوینهای مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا همچون ماگا (MAGA) شاهد سقوط چشمگیر ۷۲ درصدی بودهاند.
طبق گزارشهای منتشرشده، میم کوینها توجه حدود ۲۴ درصد از سرمایهگذاران را جلب کردهاند و به نظر میرسد که هر یک از چهار سرمایهگذار در فضای ارز دیجیتال، درباره این ارزها در رسانههای اجتماعی بحث میکنند.
عملکرد بخشهای مختلف ارزهای دیجیتال
در کنار میم کوینها، تنها ۹ بخش از ۲۲ بخش ارز دیجیتال که توسط Artemis پیگیری میشوند، توانستهاند از بازده متوسط ۱۶ درصد بازار عبور کنند. به عنوان مثال، بخش ارزهای دیجیتال به عنوان «محل ذخیره ارزش»، که شامل توکنهایی مانند دش (DASH)، لایتکوین (LTC) و مونرو (XMR) است، بازدهی ۴۸.۲ درصدی را ثبت کرده است.
همچنین توکنهای بومی بلاکچینهای نسل اول که بر روی قابلیتهای قراردادهای هوشمند تمرکز دارند، مانند کاردانو (ADA) و اتریوم کلاسیک (ETC)، بازدهی ۴۷.۱ درصدی را تجربه کردهاند.
پلتفرمهای قرارداد هوشمند همچون سولانا (SOL) و سویی (SUI) نیز عملکرد خوبی داشته و به ترتیب رشد ۲۴.۳ درصدی را ثبت کردهاند، که کمی بیشتر از بازده متوسط بازار بوده است. با این حال، عملکرد ضعیف برخی از توکنهای این بخش، از جمله توکنهای تومینت، سلو (CELO) و آپتیمیزم (OP)، باعث کاهش کلی عملکرد این بخشها شده است.
عملکرد سایر بخشهای ارز دیجیتال
توکنهای مربوط به اوراکلها، صرافیهای غیرمتمرکز معاملات آتی، صرافیهای متمرکز و دیفای، بهطور کلی عملکرد بهتری از بازار نشان دادهاند و به ترتیب رشدهایی برابر با ۱۹.۱ درصد، ۲۴ درصد، ۲۰.۹ درصد و ۲۰.۳ درصد داشتهاند.
در مقابل، بخشهایی همچون هوش مصنوعی و اجتماعی، با کاهشهای ۱.۶ درصدی و ۴.۶ درصدی مواجه شدهاند. همچنین، بخش مربوط به دادههای موجود نیز با کاهش ۱۴.۶ درصدی، بدترین عملکرد را در این دوره داشته است.